65190642_img_7881

Februarske Human Hourse je deset članov našega društva preživelo v znamenju adrenalina, blata in dežja. Odpravili smo se na Zimskega Urbanega Gladiatorja v Celju. Slabo vreme, dež in mraz sta nas že na startu le še podžgala.

Ob prijavi smo prejeli majice in druge nagrade, ki jih je vesel vsak športnik. Sledilo je skupinsko ogrevanje in start naše skupine.

Že na samem začetku so nas čakale ovire, kot so preskakovanje gum, plezanje čez vrvi, ledene gore, plezanje čez ovire in na drugi strani Savinje preskok ognja. Proti Celjskemu gradu smo nosili gume in se pogumno vzpeli na vrh Friderikovega stolpa, kjer smo si lahko postregli z bananami, jabolki in pijačo. Kasneje so nas pričakale naloge, kot je prevračanje gum, skoki v žakljih, spust po blatu z lopatkami in treking po zabojnikih. Kasneje je sledil manjši vzpon in na koncu težko pričakovano plazenje pod vrvmi – po blatu, kjer ga ni bilo junaka, ki bi se lahko pohvalil z najčistejšimi oblačili, saj smo bili blatni od vratu do spodnjic. 🙂

Zabave, predvsem dobrega team buildinga, in premočenih ter blatnih oblačil vsekakor ni manjkalo. Po 9 kilometerskem teku so smo skočili pod toplo prho ,se najedli odličnega golaža ter se udeležili žreba nagrad.

Vsekakor lahko vsi udeleženi rečemo, da je to bil nepozaben izziv, ki ga bomo sigurno še kdaj ponovili takrat v večjem številu!

Video reportaža:

Galerija:

Zimski urbani gladiator Celje