Tudi letos smo uspešno sezono zaključili s slovesno večerjo in druženjem v gostišču Brigadir. V soboto, 17.11.2018, smo se člani kluba zbrali na zdaj že tradicionalni večerji ob zaključku sezone. Slovesa se je udeležilo 55 članov, kar le še potrjuje naše trdo in uspešno delo čez celo sezono. Tega dogodka se vedno veselimo, saj predstavlja lep zaključek in vznemirljiv pogled v prihajajočo sezono.

Večer se je začel z uradnim delom, kjer je najprej spregovoril predsednik kluba mag. Miha Pauko in predstavil kratek pregled pretekle sezone. Spomnili smo se vseh večjih turnirjev, naših dosežkov in lepih spominov, ki smo jih ustvarili čez sezono. Sledila je podelitev nagrad najbolj zaslužnim članom, pri kateri so sodelovali tudi trenerji in lanski nagrajenci.

Letos smo podelili nagrade najboljšemu začetniku v ženski in moški kategoriji, igralcem, ki so v pretekli sezoni najbolj napredovali in tistemu, ki je naredili največ za društvo izven igrišč. Prav temu sta namenjeni najpomembnejši nagradi, ki ju imenujemo Mala in Velika dreva. Slednja je podeljena vsaka štiri leta, Mala pa vsako leto članu, ki vloži nešteto ur prostovoljnega dela in s svojo nesebičnostjo prispeva neprecenljivo vrednost k blaginji društva.

Nagrade so prejeli:

Rookie of the Year: Alja Petrovič in Timotej Bedenik

Most Improved Player: Urška Kur in Anej Petan

Mala dreva: Ivan Novak

Po podelitvi so nam trenerji predstavili, kako bo izgledala naslednja sezona, ki bo zasnovana podobno kot lanska. V prihajajočih mesecih bomo imeli skupne treninge gimnastike v ŠD Studenci in ločene treninge fitnesa ter preprečevanja poškodb (injury prevention – IP). Spomladi se bomo hitro preselili na atletske steze in igrišča, kjer bomo pridobivali kondicijo in začeli izboljševati našo igro. Seveda pa tudi pozimi ne bomo pozabili na diske, saj se bomo člani kluba udeležili številnih manjših turnirjev v različnih zasedbah.

Po opravljenem formalnem delu je sledila večerja, ki je bila vsaj tako dobra kot lani, druženje pa se je, tako kot se seveda spodobi za prave frizbijaše, zavleklo še pozno v noč.

Nace Roter

ZAKLJUČNA VEČERJA 2018