img_6460

Ob koncu tekmovalne sezone 2016/17 je bil spet čas, da se člani društva zberemo na večerji in zaključimo sezono. Prav tako smo prisotnost večine članov izkoristili za uradne posle društva in sklicali skupščino. Izvolili smo novega predsednika, podpredsednika, blagajnika in člane upravnega odbora. Dolgoletnega predsednika Jako Papića je na predsedniški poziciji nasledil mag. Miha Pauko, za katerega upamo, da bo z njim v upravnem delu društva zavel nov veter. Podpredsednik društva je postal Blaž Jakopin, blagajnik Ivan Novak, v upravni odbor društva pa so bili izvoljeni Luka Banović, Matic Kuselj in Jernej Mihelač.
Po uradnem delu so nam v gostišču Brigadir postregli s težko pričakovano večerjo. Kot pravi športniki, smo pojedli čisto vse. Ko smo se najedli, je sledil še drugi del, v katerem smo nagradili najbolj uspešne člane oz. člane, ki so za razvoj in dobrobit društva v tej sezoni največ prispevali. Letos smo nagrade prvič podelili po novem pravilniku in tako podelili 5 različnih nagrad:
SPIRIT nagrado je letos prejela Nika Marin. Nika je celo leto poosebljala načela športnega duha in izkazovala poštenost ter bila vzor mlajšim članom. Nagrado si je zaslužila tudi, ker je s svojimi motivacijskimi sposobnostmi spodbujala ekipo tako na kot izven igrišča.
Nagrado MOST IMPROVED PLAYER sta si s svojim trdim delom prislužila Ana Rehberger in Jaša Dimič. To sezono sta pokazala velik preskok v znanju in razumevanju našega športa nasploh, poleg tega pa sta se še bolj povezala z ekipo.
Nagradi ROOKIE OF THE YEAR smo letos podelili Luni Petrovič in Nacetu Rotarju. Oba sta novinca, ki sta igrala za člansko ekipo in s hitrim učenjem, talentom ter želji po znanju izkazala veliko možnosti za napredek v prihodnjih sezonah.
MALA DREVA sezone 2016/2017 je postala Nina Volčanjk. Nina je s svojim delom izven redne vadbe pripomogla k celostni podobi in nemotenem delovanju društva. V tej sezoni je skrbela za spletno stran in jo redno posodabljala ter koordinirala ekipo za objave v medijih in tudi sama pošiljala objave medijem. Ogromno je pomagala pri prepoznavnosti in zunanji podobi ekipe in društva.
Najpomembnejšo nagrado društva, VELIKO DREVO, ki se po novem pravilniku podeljuje vsaka 4 leta članu ali zunanji fizični ali pravni osebi, ki aktivno sodeluje v društvu najmanj 4 leta, pa je prejel Boštjan Gajšt. Boštjan je bil v začetnih letih društva član upravnega odbora, vestno je skrbel za naročanje vseh MU izdelkov in letos s svojimi spretnimi rokami ustvaril lesen videz Woodchucka. S svojim nesebičnim in prostovoljnim delom je ogromno pripomogel k temu, da se je društvo postavilo na noge in je danes na tem nivoju.
Po končani podelitvi se je večerja nadaljevala v Cosmo vzdušju – prijateljsko, veselo in sproščeno.

Urška

img_6452 img_6444 img_6429  img_6457

ZAKLJUČEK TEKMOVALNE SEZONE