Ne, nismo pozabili na obljubo o zadnjih Ultimativnih novičkah!

V letošnjem šolskem letu smo izvedli štiri turnirje, na katerih so se med seboj pomerili dijaki iz več kot 12 različnih srednjih šol, pridružile pa so se nam tudi ekipe iz sosednjih držav!

Tudi na 4. ŠUL turnirju je 1. mesto zasedla v šol. letu 2018/19 neporažena ekipa II. gimnazije Maribor in v finalu premagala Prvo gimnazijo Maribor. Prav tako je II. gimnazije Maribor postala zmagovalka ŠUL lige, drugo mesto pa je zasedla Prva gimnazija MB. Nagrado za najboljši športni duh je na četrtem ŠUL turnirju in tudi skupno prejela Škofijska gimnazija AMS Maribor.

Upamo, da ste tudi vi uživali v letošnji Šolski ultimate ligi!

1. mestoII. gimnazija MB 1
2. mestoPrva gimnazija MB 1
3. mestoSrednja šola Slovenska Bistrica 1
4. mestoII. gimnazija MB 2
5. mestoGimnazija Ptuj 1
6. mestoNova Gorica
7. mestoGimnazija Brežice
8. mestoŠC Krško-Sevnica
9. mestoŠkofijska gimnazija Antona Martina Slomška MB (SOTG)
10. mestoIII. gimnazija MB
11. mestoSrednja šola Slovenska Bistrica 2
12. mestoGimnazija Ptuj 2
13. mestoPrva gimnazija MB 2
14. mestoII. gimnazija MB 3
15. mestoFreeBees 1
16. mestoStyrian Sparrows
17. mestoSrednja šola Slovenska Bistrica 3
18. mestoCatchup New Kids
19. mestoKrško U15
20. mestoDie Sekte
21. mestoII. gimnazija MB 4
22. mestoFreebees 2
23. mestoPrva gimnazija MB 3

ŠUL-a brez tebe ne bi bilo, zato smo ti hvaležni za vsako igro, vse zabavne pogovore, nore proslave, nove prijatelje in vse druge neverjetne stvari, ki so se zgodile v zadnjih nekaj mesecih. Imeli smo čudovito sezono in komaj že čakamo, da naslednje leto spet zaigramo!

Še prej pa se vidimo na pikniku! Ne pozabi se prijaviti in pripeljati staršev!

Zaključni ŠUL piknik

Se spomniš občutka, ko si prišel domov iz ŠUL treningov in turnirjev in si  najboljšemu prijatelju in mami neprestano razlagal o Klari, ki je tako prijazna in smešna in zabavna, o Niku, ki je šele začel igrati, pa je že tako dober, o neverjetni podaji, ki jo je vrgel Andrej in o palačinkah, ki so jih spekli voluntirji? Se spomniš, kako mama sploh ni sledila imenom in je zmedeno spraševala, kaj je to frizbi, kako se doseže piko na tekmi in zakaj si ti tako navdušen/a nad tem športom?

Sedaj imaš priložnost, da svoje ŠUL prijatelje predstaviš družini in obratno!

V soboto, 15. junija, bo od 14. ure naprej na igrišču NK Pobrežje potekal Hat turnir, ob igrišču pa bo dišalo po žaru in drugih dobrotah.

Več informacij boš lahko prebral še na FB strani Šolska ultimate liga, kjer bo kmalu objavljen tudi dogodek.

Prijave zbiramo do srede, 12. junija na matic@mariborultimate.si, Matic pa ti bo z veseljem odgovoril tudi na kakršnakoli vprašanja. Na dogodku bomo pobirali 5€ za hrano in pijačo.

Vabljeni vsi ŠULovci z družinami in tudi ostali člani Maribor Ultimate!

NextGen treningi

Ker vemo, da je med vami ogromno igralcev, ki še vedno želite nabirati nova znanja, se družiti in zabavati, za vas v Mariboru vsak petek, med 16:00 in 18:00, organiziramo NEXTGEN treninge. Treningi potekajo na travnatem igrišču pri Osnovni šoli borcev za severno mejo. 

Pridruži se nam, ne bo ti žal!

Pa še vabilo na domače tekme CEUS

CEUS (Central European Ultimate Series) je Srednje Evropska ultimate liga, v kateri sodelujeta tudi naši članski ekipi Cosmo Men in Cosmo Women. Fantje se bodo letos pomerili proti ekipam theBigEZ, Forward, Mosquitos in Catchup, dekleta pa proti ekipam Box, Mantis in Catchup. Vsaka ekipa proti preostalim odigra tekmo v gosteh in doma, zato CEUS liga poteka tudi v Mariboru.

Prvi dve domači tekmi sta že za nami, na naslednji pa bodo Cosmo Women na NK Pobrežju v četrtek, 30. maja, ob 16. uri gostile ekipo Box iz Dunaja.

Vesele bodo podpore, zato te vljudno vabimo, da si tekmo ogledaš. Če pa ti ne bo uspelo, lahko obiščeš naslednjo tekmo fantov.

Več informacij boš kmalu našel na Facebook strani Maribor Ultimate.

Ultimativne Novice 5