V četrtek, 30. novembra 2017, je člane našega kluba prijazno sprejel mariborski župan dr. Andrej Fištravec. Malo pred 13. uro smo se zbrali pred Mestno hišo Rotovž, sprejem pa je pozneje potekal v baročno okrašeni Poročni dvorani.

Triindvajset naših igralcev se je zbralo pred mestno hišo Rotovž, nas jih je povabil gospod župan. Sprejem se je začel z nagovorom župana, v katerem je poudaril pomembnost razvijanja novih športov v Mariboru. Posebej je pohvalil našo nesebično udejstvovanje in trdo delo na treningih, s katerim dosegamo vedno boljše uspehe tako v Sloveniji, kot tudi po Evropi. Sledil je govor in kratka predstavitev društva ter športa s strani našega predsednika in kratke zahvale trenerjev. Po uradnem delu sprejema je sledilo slikanje in pogostitev.

Veliko nam pomeni, da je gospod župan opazil naš trud in nas sprejel, saj je to odlično dokazilo, da se trdo delo poplača. Dalo nam je motivacijo, da se v prihodnje še bolj potrudimo, dosegamo vedno boljše rezultate in širimo naš šport.

Maja Purg

dav

davdavdavdavdav

SPREJEM PRI ŽUPANU MESTNE OBČINE MARIBOR