Dekleta so svojo pot v CEUS ligi zaključila z tekmama v gosteh. Drugo nedeljo in tretjo soboto v juniju (10. in 16. junija) so se na Dunaju pomerila z ekipama Mantis in Box. Pnbe tekmi sta se končali z izidom 15:14, vendar je bila drugič zmaga na strani naših punc.

Predzadnjo CEUS tekmo so dekleta igrale z avstrijskimi prvakinjami Mantis iz Dunaja. Igrišče z umetno travo je v kombinaciji z močnim soncem in visokimi temperaturami predstavljalo zahtevne pogoje, ki pa so se jih dekleta kmalu navadila in pričela s tekmo. Gostiteljice so na začetku hitro povedle in ob polčasu vodile za dve točki.
V drugem delu so sonce zamenjali nevihtni oblaki, ki so našim puncam dali dodaten zagon. Dosegle so dva breaka zapored in izenačile na 8:8, nato pa ob spremljavi dežnih kapelj povedle s 13:12. Nadaljevale so s hitro igro in dosegle rezultat 14:12, vendar popustile v zadnjih minutah in gostiteljicam prepustile zmago s 15:14.

Na zadnji tekmi se je Cosmo pomeril z ekipo, ki jo je v uvodni tekmi lige že premagal na domačem igrišču. Kljub temu so bila dekleta pripravljena na težko igro in nič kaj enostavno zmago. Začele so odlično in povedle že v prvem polčasu. V drugem polčasu so nadaljevale z dobro igro in ob koncu vodile že s štirimi točkami razlike. Na koncu jim je popustila zbranost, saj so gostiteljice dosegle 3 zaporedne točke in izenačile na 14:14. Cosmo dekleta so se za zadnjo točko še enkrat zbrala in z dolgo podajo v končno cono dosegle drugo zmago v CEUS ligi.

S to tekmo se je zaključila liga CEUS tako za dekleta, kot tudi za fante. Čeprav sta obe ekipi končali na zadnjem mestu v ligi, pa sta skozi tekme pridobile veliko novih znanj in izkušenj. Dekleta so dosegla dve zmagi in bile zelo blizu, da število povišajo na štiri, fantje pa so premoč prepustili avstrijskim ligam, a so obljubili, da se bodo naslednje leto vrnili še močnejši.

CEUS: Zaključek z zmago za dekleta