V soboto, 5. maja, so fantje odigrali še dve CEUS tekmi. Odpravili so se na Dunaj, kjer so se najprej pomerili z ekipo theBigEZ, nato pa še z ekipo Forward.

Prva tekma se je začela ob 14. uri proti dunajskim theBigEZ. Cosmo fantje so šele pred kratkim pričeli s treningi z diskom, zato je bila prva tekma zelo pomembna. Začeli so dobro in nasprotnikom niso dovolili, da zadihajo in dosežejo več kot točko prednosti. Po prvem polčasu pa je našim fantom pričelo primanjkovati koncentracije, ki so jo theBigEZ hitro izkoristili. Dosegli so nekaj točk prednosti in na koncu slavili s 15:11.

Ob 18. uri so jih na drugi strani Dunaja že čakali nasprotniki iz ekipe Forward. Naši fantje so se zavedali, da bo tekma naporna in težka, kljub temu pa so začeli pogumno in nekaj točk držali korak z nasprotniki. Kmalu se je pokazala njihova premoč in ob polčasu so že zaostajali za štiri točke. V drugi polovici jim nikakor ni uspelo priti do diska, zato so Forward še povečali prednost in ob koncu zmagali s 15:5.

Cosmo Men ekipa je odigrala tretjo tekmo v CEUS ligi in domov odnesla še tretji poraz. Naslednja tekma jih čaka doma, kjer se bodo pomerili proti ekipi Catchup Graz.

CEUS: Fantje izgubili obe tekmi v gosteh